MESÉBEZÁRÓ – online projektzárás – 2021.08.30.

COVID -19 hatására a projektet a lehetőségeknek megfelelően meghosszabbítottuk 10 hónappal. Az elmaradt mobilitások pótlására a nyári időszak volt alkalmas, projektpartnereink terheltsége és a változó nyári ügyeleti rendszer, valamint a szabadságok miatt úgy döntöttünk online árjuk le a projektet (2021.08.30.) …

COVID -19 hatására a projektet a lehetőségeknek megfelelően meghosszabbítottuk 10 hónappal. Az elmaradt mobilitások pótlására a nyári időszak volt alkalmas, projektpartnereink terheltsége és a változó nyári ügyeleti rendszer, valamint a szabadságok miatt úgy döntöttünk online árjuk le a projektet (2021.08.30.), és kidolgozunk egy hosszabb távú disszeminációs tervet, amellyel a MESE program eredményeit széles körben terjeszteni tudjuk partnerországainkban az elkövetkező időszakban. Első ilyen alkalomra 2021.10.29.- Budapesti és Kassai óvodapedagógusok bevonásával Pécsen a Kertvárosi Óvodában került sor.
Online zárás: MESE program megvalósításának bemutatása, projekteredmények/Schmidt Éva, Kertvárosi Óvoda, Család – Óvoda együttműködés/Ruzsicska Ilonka, Bellye, Kézenfogva Program – esélyteremtés a Ficánka Napköziben a MESE program segítségével/Prof. Antal Csilla, Székelyudvarhely, Érzékenyítés – fogyatékkal élők kapcsolása az Erasmus+ programba/Dr. Lészai Emőke- kerekasztalbeszélgetés a projekt megvalósításba vont civil partnerekkel, szervezetek vezetőivel/Kerner Barbara, Borsós Zsófia, Dr. Pálfy Sándor – disszeminációs lehetőségek gyakorlatának kidolgozása – Határtalanul Kisfilm/Hadnagy Bence- Milyen jó, hogy itt vagyunk!
Fotóanyag:https://www.facebook.com/Erasmus-MESE-256871724998484/photos/?ref=page_internal&tab=album
https://www.youtube.com/watch?v=_bvq3nxj9FM&ab_channel=K%C3%BClhoniMagyarok

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial